Volk in de stad…

Donderdag 30 mei in de Gentse straten was er heel wat te beleven.

Er zijn braderijen maar ook een Food Truck festival, heel wat commerciëlen stonden maar al te graag met hun kraam. Onder de stadshal was het weer aanschuiven voor een drankje en een hapje. Op één plaats kon je bijvoorbeeld de jetons (Stropjes genaamd) halen om uw gewenste product aan te kopen. Maar ook de plaatselijke terrassen hadden hun handen vol met het goede weer, geen over volle zon maar bijna geen zuchtje wind.

Volg ons op :
error0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten