Vrijgekomen standplaatsen Gentse Feesten brengen 88.550 euro op…

Tijdens de openbare bieding voor vrijgekomen standplaatsen op de Gentse Feesten 2019 – 2020 werd het minimumbod voor 6 van de 8 eetstanden overtroffen. Voor 2 eetstanden werd de instelprijs niet bereikt. Het opgehaalde bedrag, 88.550 euro, vloeit integraal terug naar de organisatie van de Gentse Feesten.

 

De vrijgekomen standplaatsen werden aangeboden via een openbare bieding, op dinsdag 21 mei 2019 tussen 10 en 12.30 uur, onder coördinatie van gerechtsdeurwaarderskantoor GDW-Gent. 34 natuurlijke personen en rechtspersonen hadden zich ingeschreven. Er konden maximaal twee locaties worden toegewezen aan dezelfde bieder.

In totaal werd geboden op 8 vrije eetstanden. Voor de eetstanden op de Vlasmarkt werd de instelprijs niet bereikt. Deze eetstanden worden dan ook niet ingenomen voor de periode 2019 en 2020. In totaal worden 29 eetstanden vergund, met voldoende aandacht voor afwisseling. De online bieding op alle eetstanden levert in totaal 433.350 euro op. Dat bedrag vloeit integraal terug naar de organisatie van de Gentse Feesten.
Volg ons op :
error0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten