150 nieuwe medewerkers gezocht in North Sea Port…

Tientallen bedrijven in het havengebied North Sea Port zijn op zoek naar diverse profielen om meer dan 150 openstaande vacatures in te vullen. Daarom organiseren de Stad Gent, VDAB, Voka-VeGHO en het WerkServicePunt Terneuzen op zaterdag 25 mei 2019 voor de tweede maal een jobbeurs.

 

Er zijn vacatures beschikbaar in de chemie-, logistiek-, productie-, transportsector, enzovoort. Jobs als ‘onderhoudsmecanicien’ en ‘procesoperator’ prijken bovenaan de lijst van meest gezochte profielen, maar ook ICT-medewerkers, commercieel-technisch bedienden, chauffeurs en ingenieurs zijn erg gegeerd.

Geïnteresseerden kunnen op de beurs in gesprek gaan met de 33 Vlaamse en Nederlandse bedrijven en werkgevers. Zowel werkzoekenden als werkgevers kunnen er terecht met vragen over grensarbeid. Wie twijfelt aan zijn cv, kan een cv-check laten uitvoeren. En wie meteen een match heeft, kan ter plaatse solliciteren voor zijn of haar perfecte job.

Praktisch

De jobbeurs vindt plaats op zaterdag 25 mei 2019 van 10 tot 15 uur, in het VDAB Opleidingscentrum, Maï Zetterlingstraat 70, 9042 Desteldonk. Meer informatie over de bereikbaarheid is terug te vinden op de website.

 

Volg ons op :
error0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten