Jacob van Artevelde staat mindenin de steigers…

Het standbeeld zal een tijd in de steigers staan.

Met man kracht zetten ze de zuil waar Jacob van Artevelde op staat in de verf letterlijk. Door de zon en beklimmingen van de zuil ging de verf er van af op lange duur. Ook de schilden die je aan de zij kanten ziet zullen extra bewerkt worden. Wanneer de werken gedaan zullen zijn is nog niet gekend, uiteraard speelt het weer ook mee.

Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten