Gent centraal in gloednieuw hoorspel ‘Johanna en het Gravensteen’…

Vanaf 29 mei 2019 ligt het hoorspel ‘Johanna en het Gravensteen’ in de rekken, een productie van Het Geluidshuis in samenwerking met Historische Huizen Gent. Verwacht je aan een spannende en ook grappige les geschiedenis over de beeldenstorm in de 16de eeuw met het Gentse Gravensteen als hoofdrolspeler.

 

Bekende acteurs, waaronder Johan Heldenbergh, Charlotte Vandermeersch en Jurgen Delnaet, brengen Johanna en haar entourage tot leven. Het nieuwe hoorspel, boordevol ‘vree wijze wijsjes’ om mee te zingen, is uitgegeven als een leesboek met CD én downloadcode.

 
 
 
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten