Online winkels ook met de fiets onderweg…

Pakketten dat Coolblue naar hun klanten brengen doen dit nu al twee maanden met de fiets.

In de regio Gent heeft Coolbue zijn winkel in Lochristi, de klant besteld online en de dag daarop word uw pakket geleverd. Enkele maanden geleden gebeurde dit enkel met de wagen. De firma heeft er iets op gevonden om de chauffeurs het iets gemakkelijker te maken en is tevens gezond aan het werk. De fiets neemt de plaats in van de bestelwagen, het is sneller en gemakkelijker zegt een pakjes bezorger. Zolang het niet regent is het plezant we blijven in beweging, geen omleiding en we kunnen overal door met de bakfiets.
Voorlopig rijd de koerier rond in de zone van 9000 en 9050, ze zijn aan het kijken waar ze hun depot kunnen vestigen in de regio.

Er zullen gegarandeerd nog bedrijven die richting nemen, het is gemakkelijk en ze moeten geen parkeer plaats zoeken, geen lucht vervuiling, ze kunnen echt overal door rijden. Het is trouwens ook goedkoper, geen wegentaks, geen brandstof meer aankopen, geen parking tickets meer. De toekomst van online shops kijken vooruit.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten