Mijn vrouw haar wenkbrauwen even waxen…

Vandaag neem ik mijn wraak op mijn vrouw! Als je de grapvideo hebt gezien die we gisteren hebben gepost, heeft mijn vrouw Cristal mijn hele lichaam met harsstrips gewassen.
De beste grap ooit als je uw partner even wil pesten.

Ik zei tegen het einde van gisteren dat ik mijn vrouw haar wenkbrauwen af ​​zou wassen. Dus deze grap komt vandaag uit. Blijf kijken om deze Epic Couples Prank van Waxing my Wife te bekijken. PS: She Cries! Zorg dat je hieronder een opmerking plaatst over welke video’s je graag zou willen zien doen! We houden ervan om content voor jullie te maken, dus laat ons weten wat je graag zou willen zien. Zou dit nog een staartje kunnen krijgen ? Niko Valdes, een YouTube-ster uit De Verenigde Staten.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten