Nieuwe bieding vrijgekomen standplaatsen tijdens de Gentse Feesten…

Voor de periode 2019-2020 zijn 8 standplaatsen voor eetstanden tijdens de Gentse Feesten vrijgekomen. De Stad Gent zal de vrijgekomen standplaatsen op dinsdag 21 mei 2019 per openbaar opbod toewijzen aan de hoogstbiedende.  

 

Procedure

De toewijzing van de standplaatsen zal opnieuw gebeuren via een openbare, elektronische bieding, gecoördineerd door gerechtsdeurwaarderskantoor GDW-Gent. De categorie, de ligging en grootte, de nutsvoorzieningen en instelprijs van de vrijgekomen standplaatsen blijven dezelfde als in de oorspronkelijke aanbesteding in 2017.

 

Wie tijdens de eerste procedure al standplaatsen kreeg, kan in deze bieding maximaal 2 extra standplaatsen bijkrijgen. De uitgebrachte biedingen zijn bindend. Kandidaat-bieders kunnen hun bod dus niet annuleren om nog te bieden op standplaatsen die later geveild worden.

 

Om de kandidaat-bieders de mogelijkheid te geven met het systeem van openbare, elektronische bieding kennis te maken, zal er een proefbieding worden gehouden op maandag 20 mei 2019.

Praktisch

  • Vrijdag 17 mei 2019 12 uur: deadline voor kandidaat-bieders om zich online te registreren. Enkel geregistreerde kandidaten kunnen deelnemen aan de bieding.
  • Maandag 20 mei 2019 om 14 uur: proefbieding
  • Dinsdag 21 mei 2019 van 10 tot 12.30 uur: toewijzing per openbaar opbod
 
Volg ons op :
error0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten