Telenet rekent een extra bij aan zijn klanten…

Telenet operator zal deze maand een extra aanrekenen aan zijn klanten.

De betaling zal éénmalig zijn zegt een klant van Telenet, ze hebben een nieuw programma aangekocht waarbij de klant alles in één keer zal betalen. Internet, TV, gsm en vaste lijn, vroeger was alles gespreid over de maand maar nu zou alles in één lijn staan en is gemakkelijk voor mensen die werken met domicilie.

Het is een onkost dat de klant éénmalig betaald tussen de 25 à €30 op hun eerst komende factuur. Sommige klanten vinden dat niet kunnen dat een firma aan vernieuwing toe is en het bij rekent bij hun klant.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten