Internet verdeler Dommel gaat over kop…

Verleden week op 27 maart kreeg elke klant van Dommel uit Limburg de Internet verdeler van Proximus een mail in hun box.

Ze kregen een melding dat de verdeler van Internet de verbinding stop zet voor hun klanten in het Gentse. Dommel was al jaren actief als provider maar het kon niet langer waar zijn ten nadele van hun klanten. Heel wat klanten zitten momenteel zonder Internet en telefoon verbinding. Velen klagen dat ze het bericht zo laat hebben ontvangen. Tegen dat de klant zijn nieuwe verbinding aanvraagt aan een andere provider neemt het minimum 5 werkdagen in beslag en daar zijn de klanten niet blij mee. Dommel zou een grote schuld hebben aan Proximus waarmee dat ze niet meer willen samenwerken met Dommel. De firma was nochtans van plan om ook het televisie netwerk onder hun hoede te nemen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten