Stad Gent organiseert speeddate voor ouderen…

Het departement Ouderenzorg van de Stad Gent organiseert op donderdag 21 maart 2019 een datingactiviteit voor single 60-plussers. Ze kunnen terecht in de Cultuurkapel Sint-Vincent voor een eenmalige speeddate. Voor het eerst staat de speeddate ook open voor holebi’s.

 

Onder het motto ‘Nooit te oud voor een nieuwe liefde’ organiseren de lokale dienstencentra van de Stad Gent sinds een paar jaar een datingactiviteit speciaal voor 60-plussers. Bedoeling is om een op een ontspannende en vrijblijvende manier andere singles te leren kennen, en wie weet een nieuwe levensgezel te vinden.

De datingactiviteit bestaat deze keer uit een eenmalige speeddate waarbij de deelnemers elkaar leren kennen tijdens korte babbels van telkens een 20-tal minuten. Daarna kunnen ze nog rustig blijven napraten op de receptie. Nieuw is dat ook holebi’s kunnen deelnemen.

‘Vrijgezelle 60-plussers hebben ook nood aan een nieuwe relatie en intimiteit. Maar zelf de eerste stap zetten, is voor hen een pak moeilijker. Dat is nog meer waar voor holebi’s. Daarom willen we hen vanuit de Stad Gent een duwtje in de rug geven.’

 Rudy Coddens, schepen van Seniorenbeleid

De speeddate staat open voor iedereen die interesse heeft, dus niet alleen voor bezoekers van de lokale dienstencentra. Wie twijfelt om de stap te zetten, kan altijd contact opnemen met de psycholoog van het lokaal dienstencentrum in zijn of haar buurt.

Praktische info

De speeddate vindt plaats op donderdag 21 maart 2019 vanaf 14 uur in de Cultuurkapel Sint-Vincent, Sint-Antoniuskaai 10, 9000 Gent.

Contact
 
Het is gratis toegang en iedereen is er welkom… neem eerst contact op met bovenstaande gegevens.
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten