Te gast op de Gentse gemeente- en OCMW-raad…

Op maandag 25 maart 2019 start het initiatief ‘Te gast op de raad’ opnieuw op. Aangezien de gemeente- en OCMW-raad sinds januari dezelfde samenstelling hebben, zal dit initiatief voortaan zowel de gemeente- als OCMW-raad belichten.

 

Twee raadsleden (één van een meerderheidspartij en één uit de oppositie, volgens een beurtrol) ontvangen vanaf 17 uur zo’n 20 personen in het stadhuis. De gasten krijgen meer uitleg over de werking van de gemeente- en OCMW-raad, kunnen de agendapunten inkijken en kunnen het vragenuurtje (vanaf 18 uur) en de gemeente- en OCMW-raad (vanaf 19 uur) bijwonen. Dit initiatief zal ook plaatsvinden in mei, september en november, telkens op de eerste dag van de gemeente- en OCMW-raad.

 

Inschrijven kan via Gentinfo of via het online inschrijvingsformulier. Daar is bovendien meer informatie over het programma te vinden.    

 

 

     

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten