Bus van De Lijn had defect…

Op de Hortentiastraat waar tram 1 een halte houd stond gisteren vrijdag rond 15u. voor de tram de bus stil met een defecte deur.

De bus kon niet verder rijden met een openstaande deur en is zeker niet verantwoord. De ophoud nam zo’n 45min. in beslag maar er was ondertussen een vervang bus ter plaatse gekomen om de reizigers veilig op hun bestemming te brengen. De technische dienst van De Lijn was wel snel ter plaatse om de defecte deur te herstellen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten