Jongeren aan het roer in nieuw jeugdhuis Nieuw Gent…

Op woensdag 13 maart 2019 om 16 uur opent het nieuwe jeugdhuis in Nieuw Gent voor het eerst de deuren. Enkele jongeren uit de wijk ijverden al langer voor een jeugdhuis in de buurt en begin dit jaar kwam het gebouw vrij in de Agaatstraat 2, waar het jeugdhuis zijn intrek neemt. Vanaf dat moment gingen de Jeugddienst van de Stad Gent en Formaat vzw met die jongeren aan de slag.

Jeugdwerkfederatie Formaat vzw begeleidde de jongeren in het voorafgaande proces en zal de coördinatie en ondersteuning van het nieuwe jeugdhuis op zich nemen. Het jeugdhuis wil er zijn voor alle jongeren uit de buurt tussen 13 en 30 jaar.

Openingsuren

Het jeugdhuis is open op:

  • dinsdag als er Champions Leaguewedstrijden gespeeld worden
  • woensdag tussen 14 en 17 uur voor tieners en van 19 tot 22 uur voor jongeren
  • donderdag tussen 19 en 22 uur specifiek voor meisjes
  • vrijdag tussen 19 en 23 uur voor jongeren

Op zaterdag vinden er op geregelde tijdstippen activiteiten plaats specifiek voor meisjes.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten