Klaar voor een Halfvastenfoor?…

Het is weer zover, de kermis is in het land! Van zaterdag 23 maart tot en met zondag 14 april landt de 522ste Halfvastenfoor in Gent! Meer dan honderd attracties zorgen voor ambiance voor jong en oud op en rond het Sint-Pietersplein.

Benieuwd naar alle attracties en kraampjes van deze editie? Nieuwsgierig naar hoe de Halfvastenfoor meer dan een halve eeuw geleden ontstaan is? Op jacht naar kortingen of naar een kiekje met de KAA Gent spelers op de botsauto’s? Meer weten over waar, wanneer en hoe je de Halfvastenfoor het makkelijkst kan bereiken? Je ontdekt het allemaal op deze pagina. Roulez, roulez!  

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten