Gezonde voeding in Japan kan dus wel…

Ook een Gentenaar is daar ooit in 2014 mee op VRT Iedereen beroemd geweest,

Zo kunnen wij ook denken als je de tekst heb doorgenomen dat het hier in ons land toch ook moet kunnen. Gezonde voeding voor de kinderen op school is heel belangrijk en misschien dat er hier of daar wel zoiets gebeurt. Eerst zal je een opname vinden van in een Japanse school, daaronder vind u dan de opname van VitaMike 2014.
Voor zover hebben wij daar nog geen weet van of hier in Gent nog aan gezonde voeding iets word besteed.

Bekijk de twee film fragmenten en oordeel zelf hier onder…

Klik op de TV om het fragment te bekijken

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten