Het oude arbeidshof word gestroopt…

Op de hoek van de Brabantdam zijn ze grondig bezig aan de zware werken om het gebouw in z’n blootje te zetten.

Alle ramen zijn al verwijderd na jaren van leegstand. Wat er met het gebouw zal gebeuren hebben we nog geen weet, veel hinder voor het verkeer is er nog niet maar daar kan verandering in komen. Op de hoek van de Francois Laurentplein en de Brabantdam kan er overdag hinder zijn door de machines die daar werken, er is geen sprake van omleiding momenteel.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten