Opgelet voor potentieel misleidende brieven over groepsaankopen gas en elektriciteit…

De Stad Gent waarschuwt haar inwoners voor mogelijks misleidende brieven van Wikipower over groepsaankopen van elektriciteit en gas.

 

Onder de naam Wikipower stuurt een commercieel bedrijf momenteel brieven naar de bewoners van Gent. In hun aanbod wekken ze de indruk dat het gaat om een initiatief met steun van de Stad Gent, maar dat klopt niet. Zo verwijst Wikipower onder meer naar de website www.samen-gent.be. Heel wat bezorgde inwoners contacteerden de Stad al met vragen en opmerkingen.

Dit initiatief van Wikipower wordt niet ondersteund door de Stad Gent. Groepsaankopen voor energieleveranciers moeten voldoen aan strikte eisen: prijsgarantie op lange termijn en duurzame en lokale bronnen van hernieuwbare energie. Als Stad stappen we enkel mee in groepsaankopen georganiseerd door andere overheden, zoals de Provincie Oost-Vlaanderen.’

Tine Heyse, schepen van Energie
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten