Kandidaten voor de titel van Kinderprinses Karnaval Ledeberg 2019 en Prins Karnaval Ledeberg 2019…

24ste Prins of Prinses Karnavalverkiezing Ledeberg,

2e Kinderprins en Kinderprinses Karnavalverkiezing Ledeberg

Karnaval Ledeberg organiseert op zaterdag 16 februari 2019 om 20.00u voor de

vierentwintigste keer een Prins of Prinses Karnavalverkiezing.

Alsook wordt er voor de tweede keer een Kinderprins of Kinderprinses verkozen.

Kandidate voor de titel van Kinderprinses Karnaval Ledeberg 2019

Het Organisatiecomité is verheugd dat wij dit jaar terug een kandidate hebben voor de titel van Kinderprinses Karnaval Ledeberg 2019 en dat is :

  • Oonie die de kleuren van LKV DE ZATTE PULLEKES zal verdedigen.

Oona De Vlamynck, beter gekend als Oonie, is 8 jaar jong en werd geboren te Eeklo op 18 januari 2011. Het karnaval zit in haar genen. Haar overgrootvader Ivo heeft nog de karnavalwagens getrokken in de stoet voor Leute & Plezier, ook haar grootouders Ronny en Christiane waren actieve leden van Leute & Plezier, haar mama Rebecca was ook lid van Leute & Plezier. Haar grootoom Stephan was één van de eerste kandidaten voor Prins Karnaval Ledeberg in 1995.

Kandidaat voor de titel van Prins Karnaval Ledeberg 2019

Het Organisatiecomité is blij dat er voor dit jaar terug één kandidaat is voor de titel van

Prins Karnaval Ledeberg 2019 en dat is :

  • De Smalle die de kleuren van de karnavalgroep LLG TREK ET MIJ NI SCHILLE zal verdedigen.

Danny Stalpaert, beter gekend als de Smalle, is 31 jaar jong en werd geboren te Gent op 1 december 1987. Ook in deze familie zitten de genen van karnaval. Danny was sedert 2011 lid van LKV De Muiletrekkers, tot deze ontbonden werd. Sedert den beginne is hij lid van LLG Trek et mij ni schille. Zijn broer Andy, was destijds kandidaat Prins Karnaval Ledeberg 2008 onder de naam Blutske. Ook de huidige Prins Karnaval Ledeberg 2018, Plasco, is een neef van hem.

Strijd om de Titel Kinderprinses 2019 en Prins 2019

Deze kandidaten zullen zich moeten bewijzen, ook al zijn ze alleen in hun categorie. Zij zijn reeds maanden bezig met het bouwen van een decor, campagne aan het voeren en zullen niet nalaten om hun beste beentje voor te zetten. De kandidaten en de organisatoren hopen dat het een leuke avond zal worden.

Diverse proeven

Wie de Ledebergse titel wil veroveren moet, na een intense voorbereiding, wel over goede papieren beschikken.

De kandidaten moeten 4 soorten proeven afleggen :

  • de presentatieproef
  • de kennisproef
  • de behendigheidsproeven
  • de showproef

Het publiek kan mee bepalen. Elke aanwezige karnavalist, die in het bezit is van een ingangskaart, heeft recht op één stem die op het einde van de avond, na afloop van de verschillende proeven, kan uitgebracht worden. Er worden stembiljetten verdeeld tot aan het begin van het showgedeelte van de kandidaat Kinderprinses en de kandidaat Prins. Wie nadien komt, heeft geen stemrecht meer.

De resultaten van de proeven, de punten van een deskundige jury en de stemmen van het publiek zullen ten slotte bepalen of hun de Ledebergse karnavalseer toekomt. De kandidaten zullen 60% moeten behalen om de Kinderprinsestitel en de Prinstitel te mogen dragen.

Voorop in de Ledebergse karnavalstoet

De nieuwe Kinderprinses en de Prins zullen natuurlijk het voortouw nemen op de 34ste Ledebergse karnavalstoet die op zaterdag 16 maart 2019 vanaf 15u, onder het motto
Ledebirg e nen druum”, door de straten van de deelgemeente trekt.

Zij zullenl, als opvolger van Prins Karnaval Ledeberg 2018 (Plasco), ook de talrijke Ledebergse karnavalisten met veel talent door de vierdaagse Ledebergse karnavalgekte loodsen en dit van 15 maart tot 18 maart 2019.

Locatie : Theaterzaal Dienstencentrum Ledeberg

De tweede verkiezing voor Kinderprinses Karnaval Ledeberg 2019 en de vierentwintigste verkiezing voor Prins Karnaval Ledeberg 2019 vindt plaats op zaterdag 16 februari 2019 in de Theaterzaal van het Dienstencentrum Ledeberg en start om 20u stipt. De deuren gaan open om 19.00u.

De reservatiekaarten (8 EUR), die toegang geven tot de verkiezing, zijn verkrijgbaar bij de kandidaten en het bestuur .

Gezien de capaciteit van de zaal is het absoluut nodig om de kaarten vooraf te kopen.

Het zal er zeker op aan komen om vlug genoeg te zijn, want de zaal zal zo goed als uitverkocht zijn.

 

 

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten