De Peperbus is ontmanteld…

Ze zijn druk in de weer om het wereldoorlog monument in zijn oorsprong te herstellen

Wij gingen vandaag al eens een kijkje nemen en het bovenste deel dat op de sokkel staat is weg voor restauratie. Hoelang dit zal duren is nog niet speciaal vastgelegd qua datum. Er staat een groot radar scherm rond zodanig dat je er niet van dicht bij kunt kijken, ook voor de veiligheid van de voorbijgangers en fietsers maar ook voor mogelijke afbrokkelingen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten