Sneeuw verwacht tijdens het weekend…

Er zal terug sneeuwval zijn vanaf vrijdag avond/nacht tot zondag word er voorspeld.

De laarzen moeten nog niet weg gezet worden, elke dag uw stoep mooi opkuisen om ongevallen te voorkomen staat zeker centraal. Bescherm je wagen ook met een karton op de voorruit zo moet je minder krassen. We zitten nu eenmaal in de winterperiode en daar zijn de jongelingen niet boos op, nu al ligt er maar één centimeter sneeuw maken ze al een bolletje om naar hun vrienden te gooien. Wees gewaarschuwd voor het weekend en als je ergens naar toe moet gaan stel het uit als het niet noodzakelijk is. Moet je toch ergens zijn vertrek dan wat vroeger dan kunt u rustig de weg op gaan.

Hou je winter taferelen bezorg ons dan uw mooie foto’s aan de redactie via email adres op mariocallant9000@gmail.com en zet je foto in de bijlage, vermeld ook waar de foto is genomen. Zoals elk jaar word er van de foto’s een clipje gemaakt, uw naam word dan ook vermeld van wie we de foto toegezonden hebben gekregen.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten