Uitgenodigd op radio2 Oost-Vlaanderen

Hij is er redelijk goed gekend op de Gentse bodem omdat Jos Billen research doet naar Gent Expo 1913.

Dinsdagmorgen om 07.10u was hij te horen op radio 2, maar zijn zoektocht gaat nog verder dan dat. Na nog geen uur dat het werd uitgezonden ontving hij al e-mails en berichten dat er nog mensen zijn die zijn project van 6 jaar willen steunen. Hij is uiteraard heel trots en blij dat zij werk verder gaat, tevens in 2023 wil hij trouwens zijn boek op de markt brengen met al die producties die zijn gemaakt. Bekijk hier en luister naar het interview.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten