Tickets voor Gravensteen nu ook online beschikbaar…

Het Gravensteen pakt uit met een primeur voor de Gentse musea en historische huizen. Vanaf vrijdag 25 januari 2019 kunnen geïnteresseerden hun bezoek aan het Gravensteen ook online reserveren. Via een nieuw online platform kunnen zowel individuele bezoekers als groepen hun inkomtickets aankopen. In de rij staan aan de kassa behoort voorgoed tot de verleden tijd. Met een online ticket op zak lopen bezoekers ook op drukke dagen vlot het Gravensteen binnen.

 

Ieder jaar krijgt het Gravensteen meer en meer bezoekers over de vloer. Door de toename van toerisme wereldwijd en de steeds aantrekkelijker gemaakte storytelling in het Gravensteen, zit een bezoek aan de unieke burcht internationaal erg in de lift. Een kwaliteitsvolle beleving van het bezoek moet echter centraal blijven staan. Om er zeker van te zijn dat iedere gast voluit kan genieten van zijn bezoek en niet gehinderd wordt door overbevolkte wenteltrappen, rumoerige zalen of een tekort aan beschikbare audioguides, werkt het Gravensteen vanaf vrijdag 25 januari 2019 met tijdsloten.

Toch staat het nieuwe ticketsysteem een last minute-bezoek niet in de weg. Natuurlijk is er ter plaatse nog de kassa waar er tickets kunnen worden aangeschaft. Zo blijven ook de late beslissers zeker niet in de kou staan.

Het online boeken van tickets kadert in het vernieuwingstraject dat Historische Huizen Gent in het Gravensteen realiseert, als een van de hefboomprojecten van Toerisme Vlaanderen.

Een bezoek met gids aanvragen

Groepen die met een persoonlijke gids het Gravensteen willen bezoeken, doen dit vanaf nu ook via het online boekingssysteem. BOEKjeBEZOEK, de vaste partner die instaat voor de groepsbezoeken, gaat na een online aanvraag op zoek naar de meest geschikte gids, waarna zij het bezoek bevestigen aan de klant. Boek dus ruim op voorhand een bezoek met gids.

De Gentenaren en hun Gravensteen

De Gentse inwoners kunnen op zondagochtend tot 13 uur en alle dagen van de Gentse Feesten gratis het Gravensteen bezoeken. Andere dagen genieten ze van een voordeeltarief. Wilt u als Gentenaar zeker zijn van uw bezoek op een drukke zondagochtend? Reserveer dan ook uw gratis ticket via het online boekingssysteem.

 

De tickets kunnen geboekt worden via www.gravensteengent.be

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten