ik vertrek op maandag 6 april 2020 naar Compostela…

Twee jaar geleden volgen we de start van Gilbert Dumez…

Zijn start was formidabel aan zaal Cameo in 2017, met pak en zak vertrok hij toen in de voormiddag. Wij waren daarbij om zijn vertrek mee te maken, ook nu staat er weer een data vast om terug te vertrekken naar Compostela. In Gent zeggen ze ‘ ne krak van ne vent ‘

U kunt hem volgen via zijn website HIER

De voorbereidingen zijn van start gegaan…

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten