Café Rodenbach gaf zijn afscheidsdrink aan de genodigde klanten…

Eddy Vander Beken nodigde heel wat klanten uit voor een afscheidsdrink, zijn dochter Lindsey had de organisatie opgericht en het zaakje zat vol.

Rond 19u. waren zijn klanten daar welkom, het was een privé avondje en dat konden de klanten wel beamen. Er werd goed gelachen en grappen verteld van toen, Eddy houd immers de café al 34 jaar open. Hij zal het zeker en vast wel missen dat staat vast, o.a. werd er door één van de klanten een speech geschreven en dat heeft Eddy zelf afgelezen met een krop in de keel.

 

Hier en daar werd er wel een traantje weg gepinkt door zijn vaste bezoekers. Ook enkele gasten waren aanwezig van het carnaval om Eddy een hart onder de riem te steken, Eddy was ook een sponsor van de Ledebergse feesten. De bezoekers zijn tot in de vroege morgen blijven hangen, een icoon verdwijnt uit Ledeberg maar hij blijft nog open tot bijna eind januari.

De Gensche Gazette wenst Eddy nog een vruchtbare tijd.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten