Nieuwjaarsreceptie bij de senioren De Blomme…

De receptie is terug vlekkeloos verlopen bij de senioren van het Openhuis op vrijdag middag.

Heel wat genodigden kwamen daar op af niet zoals de vaste klanten van het Openhuis. Met hapjes en drankjes wensten ze elkaar een gezond en gelukkig nieuwjaar toe, handjes schudden en kussen was er niet vergeten. De voorzitter had nog een speciale aankondiging, vanaf heden kunt u nu ook op zaterdag en zondag van 11 tot 14u. binnen om te aperitieven of en er een kaartje leggen. Dar valt bij vele senioren in de goede smaak terwijl iedereen weet dat het Openhuis ook van dinsdag tot vrijdag toegankelijk is van 13 tot 18u.  in de Francisco Ferrerlaan 273B.
De Gensche Gazette was er ook van de partij op hun de beste wensen over te brengen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten