Geen respect aan een volledig vernieuwd plein…

Verleden jaar werd aan Openhuis De Blomme een heel nieuw petanque plein aangelegd…

Er vliegt daar van alles buiten wat ze niet meer wensen, van brood tot plastiek bakken en kledij. Blikjes worden onder banken geworpen, flessen drank, voeding enz. Je houd het niet voor mogelijk wat er allemaal van de balkonnen word buiten gesmeten door de bewoners. Verleden jaar waren er dagelijks vuil drug spuiten gevonden, de politie is er een tijd veel langs geweest om deze allemaal op te ruimen en in een speciale container te doen. Je vind daar ook grote stapels van sigaretten peuken in het hoekje van dat pleintje

De uitbaters van het Openhuis worden het kots beu om dat elke dag op te ruimen, nu gaan ze een klacht naar woning Gent sturen om te bekijken wat er tegen gedaan kan worden. Verleden jaar vonden ze daar zelfs inboedels van de bewoners die ze gewoon dropten net voor de gebouwen. Ivago werd toen opgetrommeld om het grote vuil op te gaan ruimen. Ze hebben daar gewoon geen respect voor de medebewoners van het appartement. De vrijwilligers klagen ook dat ze extra werk bij krijgen om de troep op te ruimen, we zijn wel vrijwilliger maar geen opkuis ploeg zo klink het.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten