De Bloemekeswijk hun eerste receptie op het Van Beverenplein…

Het was de eerste maal dat hun nieuwjaarsreceptie buiten plaats vond op vrijdagnamiddag om 16u. in een grote tent.

Veel volk kwam naar het Van Beverenplein afgezakt om hun buren te ontmoeten, met een kleine toespraak en hapjes en drankjes. Een volle tent van van klein tot groot met de aanwezigheid van o.a. Schepen Annelies Storm en Schepen Rudy Coddens. De kinderen mochten daar zich uit leven buiten de tent waar ze konden spelen. Door de grote drukte vielen ze plots zonder bier maar dat werd zeer snel opgelost door de organisatoren. 

Meer beelden vind u hier

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten