Keukenland komt wekelijks in De Gensche Gazette…

We zetten een nieuwe categorie online dit jaar met eigen gerechten van eigen bodem.

Wekelijks zal er minimum één gerecht hier verschijnen onder de rubriek ” Keukenland ” met tekst en uitleg en een paar foto’s. Dat zal van de eenvoudigste gerechten zoals soep van de dag, voorgerechtjes en hoofdgerechten. Eventueel als extra de drankjes als aperitief of voor tijdens de diner. 
Het zou interessant zijn mochten we nog extra hobbykoks in de categorie hebben om wekelijks mee te werken aan dit kook programma.
Denk jij dat je in aanmerking kunt komen bel of schrijf dan even naar de redactie om meer informatie te bekomen.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten