Lezers sturen ons soms…

Lezers die ons volgen sturen ons geregeld eens wat foto’s door van toen zoals voor onze collega Jos dat onderzoek doet naar Expo Gent 1913.

Maar ook  reporter Mario krijgt telefoontjes binnen met vragen van wat ze nog liggen hebben. Ze weten dat Mario dan ook fotograaf is en weten dat het zijn zware hobby is. Zo heb je hier een foto van de jaren ’80 op de Vrijdagsmarkt waar Jacob Van Artevelde goed te zien is en de oude wagens van toen. Nu kan je daar wekelijks terecht om te gaan markten want wagens zijn daar verbannen, enkel zie je nog auto’s voorbij komen die gebruik maken van de ondergrondse parking. Wie nog van die spullen liggen heeft of een collectie mag ons altijd via de contact pagina ons informeren. Geniet van het zicht…

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten