Het is nog maar een nieuw jaar ingezet en ze zijn weeral begonnen met fraude…

Als je deze e-mail ontvangt neem dan zeker géén actie aan, stuur deze mail direct naar uw bankinstelling.
Met dit adres wat je trouwens altijd moet nakijken zie je direct dat het fraude is en proberen ze u op te lichten: ndmdfb@nfbdfbbf.eu

Geachte klant,

Als klant van ons is het noodzakelijk om zich bewust te zijn van alle veranderingen in 2019 omtrent onze diensten en producten. Wij houden u hierbij op de hoogte van onze nieuwe product waarbij u gebruik maakt van onze laatste ontwikkelingen.

In verband met de veiligheid van onze klanten verplicht KBC het gebruik van de nieuwe kaart. Hierbij vragen wij u zo spoedig mogelijk de nieuwe kaart aan te vragen voor 15 januari 2019. De vervaldatum van uw kaart heeft niks te maken met deze aanvraag. Alle klanten zijn verplicht de nieuwe kaart te gebruiken.

Nieuw product aanvragen

Hoogachtend,

Jeroen Vissers
KBC klantenservice

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten