Nationale actiedag 14 december: De Lijn verwacht hinder voor dienstverlening…

De Lijn verwacht dat haar dienstverlening op vrijdag 14 december zal verstoord zijn. De vakbonden houden dan een nationale actiedag. Hoe groot die hinder zal zijn, is nu moeilijk in te schatten. Maar doorgaans is de impact het grootst op de stadsnetten en in de provincie Vlaams-Brabant. De vakbondsactie zorgt vrijdagavond mogelijk ook voor minder trams naar het Antwerps Sportpaleis, daar vindt ‘Garden of Madness’ plaats, met Dimitri Vegas en Like Mike.

Vanaf vrijdagochtend vinden reizigers actuele informatie op www.delijn.be. Daar vind je ook een attest voor je school of werkgever.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten