Nog 10 dagen voor de nieuwe Libidus bierbox…

Halfweg de maand december brengt Joeri Cools een nieuwe bierbox uit. Een samenstelling van bieren en wandelroutes van Gent.

Als is er heel wat commotie geweest rond de brouwer en zijn concurrenten, toch is hij zeker van zijn stuk. De Gentse bierbox brengt ook mensen dichter bij elkaar, wie zo een box aanschaft zal er onmiddellijk een wandelkaart route uitgestippeld bij krijgen. De box zal zowel in bijna alle winkels te verkrijgen zijn.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten