NMBS past haar vervoersplan aan…

Vanaf zondag 9 december past NMBS haar vervoersplan aan. Voor bepaalde treinen zal de dienstregeling of het traject aangepast worden, met als doel het treinaanbod te versterken en te verbeteren.

Een groot deel van de aanpassingen is helaas het gevolg van de omvangrijke infrastructuurwerken die Infrabel uitvoert, waardoor NMBS verplicht is om op meerdere baanvakken bepaalde ritten te schrappen. NMBS betreurt ten zeerste de aanpassingen die de vele werven op het Infrabel-netwerk met zich meebrengen, gezien de impact hiervan voor de reizigers.

Wat zijn de gevolgen voor mijn trein?

Ontdek hier de voornaamste aanpassingen of kies een traject in de routeplanner en ontdek meteen wat er eventueel voor jou verandert.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten