Black Friday…

Het was te merken op de Kouter deze voormiddag bij Proximus.

Rond 10u. viel daar alle elektriciteit uit voor zo’n klein half uurtje, iedereen zat daar in het donker en konden ze niets meer doen. De bedienden dat de klanten hielp moeten de mensen op hun gemak stellen en dat lukte aardig. Een half uurtje later konden ze terug aan de slag en had iedereen plezier op Black Friday.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten