Het boek De Lieve is voorgesteld in het Industriemuseum…

“Tscoonste juweel dat de stede heeft ” is de subtitel van het boek voorgesteld van Coördinatie Nadine Lenssens.

Het was in 2002 dat een eerste verkennende vergadering van de embryonale werkgroep plaatsvond in het kasteel van Moerkerke (Damme) in 2002.  Heel wat geïnteresseerden kwamen op de uitnodiging af. De medewerkende handen van het boek waren eveneens aanwezig in Gent, de foto nemers, de schrijver(s) en de Gents gekende persoon Eddy Levis nam ook het woord enz. Tijdens de lezing dat een klein uurtje duurde werd het boek van inhoud verteld, je kunt trouwens dit boek aan schaffen in de boekhandel aan €28 want is zeker ook een aanrader voor de Gentenaar.

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten