Vermist…

Gisteren verliet Michel Walenta (72) omstreeks 16 uur te voet zijn woning in de Zangvogellaan in Gent. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.
 

Michel is ongeveer 1m75 lang en heeft kort grijs haar en grijze ogen. Op het moment van zijn verdwijning droeg hij een zwarte trainingsbroek met witte streep, een zwarte pull met V-hals en bruine sandalen. Deze man kan verward overkomen en heeft medische zorgen nodig.


Ondertussen is de persoon terug gevonden op een wandelafstand te slapen in een berm. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis omdat hij onder koelt was. De persoon word verder opgevolgd. Deze gegevens kreeg onze redactie dinsdag voormiddag binnen.

Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten