1000 Gentenaars gratis op allereerste vaart rond de binnenstad.

Om 10 u 30 begon de officiële heropening van de Westerschelde aan de Scaldissluis, met verschillende toespraken door de verschillende meewerkende instanties. 

Om 11 u 15 begon het met het invaren van de kajakglijbaan aan de Scaldissluis, wat prachtige beelden opleverden.

Vanaf 11.45 uur kunnen 1.000 mensen de historische rondvaart in Gent uittesten. De gratis boottochten duren anderhalf uur en vertrekken en eindigen aan de Veerkaai bij het zwembad Van Eyck. Om 14 u 15 vaarden we als ook door de Scaldissluis en begon onze historische rondvaart door Gent, dat na 60 jaar van het centrum opnieuw een eiland maakt.

Onze fotoreportage
  

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten