Stad Gent organiseert tal van activiteiten tijdens de ‘week tegen familiaal geweld’…

25 november 2018 is Internationale dag tegen geweld op vrouwen. De Stad Gent grijpt deze dag aan om extra aandacht te vragen voor alle vormen van familiaal geweld, want het treft immers ook mannen, kinderen, ouders en grootouders. Tijdens de week tegen familiaal geweld van 19 tot 25 november 2018 kan iedereen deelnemen aan diverse gratis activiteiten.

 

Voor het tweede jaar op rij biedt de Stad Gent naar aanleiding van de Internationale dag tegen geweld op vrouwen een aantal activiteiten aan. De gratis films van Fien Troch (Home), Pernilla August, Xavier Legrand en Paddy Considine maken ons bewust van de problematiek en tonen het belang van communicatie en positieve relaties.

In het panelgesprek ‘Relaties onder druk?!’ met relatiebemiddelaar Rika Ponnet, antropoloog Rik Pinxten en Imam en islamleerkracht Khalid Benhaddou gaat Fatma Taspinar (VRT) op zoek naar de impact van onze diverse maatschappij op relaties.
Daarnaast zijn er nog een theatervoorstelling, een wandeling en verschillende infomomenten. Alle activiteiten zijn gratis en in samenwerking met onder andere vzw Zijn, CAW Oost-Vlaanderen, UZ Gent, Toreke, De Koer, SENSOA en CGG Eclips. Inschrijven is aangewezen.
Favicon

Programma en info ‘week tegen familiaal geweld 2018’

Bezoek website

293761 20181001 pu 18 01574 intrafamiliaal%20geweld emailbanner 873ff2 large 1539868780
 
 
 
 
 
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten