Proefproject met paaltje in Begijnengracht om sluipverkeer te weren…

Vanaf woensdag 24 oktober 2018 wordt de Begijnengracht afgesloten met een manueel verzinkbare paal.

Alleen wie er woont of er een zaak heeft, kan dan nog met de wagen de straat in. De maatregel moet sluipverkeer uit de straat weren en de leefbaarheid voor bewoners vergroten. In december volgt een evaluatie van het proefproject.

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten