Hacking berichten…

Beste lezers, wij verwittigen u als je deze tekst in uw mailbox binnen krijgt. 
GA ER NOOIT OP IN OF UW REKENING WORD GESLOOPT !
Dit bericht is op maandag 23u. naar mogelijke inbraak met fraude.

Geachte klant,

Uit ons systeem blijkt dat u al een lange tijd uw Argenta mail niet heeft geopend. Wij willen u daarom erop attenderen dat u tot op heden gebruik maakt van de verouderde bankpas. Al onze klanten krijgen eenmalig de kans om gratis een vervangende pas aan te vragen voor 30 oktober 2018. Na aangegeven datum zal uw pas vervallen en wordt er automatisch €9,75 geïncasseerd van uw rekening.

In verband met de veiligheid van onze klanten is het verplicht om uw huidige pas te vervangen. Wij bieden onze klanten de mogelijkheid om dit gratis af te ronden. U dient een aantal stappen te volgen om uw nieuwe kaart aan te vragen.

Argenta denkt aan de toekomst van onze klanten en wilt de vervanging van alle betaalkaarten zo milieuvriendelijk laten verlopen. Alle betaalkaarten worden gerecycled en de nieuwe kaart zal een beter beveiligde chip krijgen. Nadat u de aanvraag heeft afgerond zult u een e-mail binnen 48 uur ontvangen om een afspraak te maken bij uw kantoor.

Uw nieuwe kaart voldoet aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften. U kunt per direct uw nieuwe kaart aanvragen via het online formulier. Gelieve tijdens de aanvraag uw kaart en kaartlezer gereed te houden.

Start aanvraagprocedure

Let op: Zorg dat u alle gegevens correct invult.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Mario Mechers
Afdeling personeelszaken

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten