Auto in de Watersportbaan…

Dinsdagmiddag iets voor twaalf uur reed een wagen het water in aan de Watersportbaan.

Om nog een onbekende reden raakte de wagen van de weg, brandweer en ambulance werden op de hoogte gebracht. Er is nog niet geweten hoeveel personen er in de wagen zaten. Omstanders probeerden om in het koude water te springen om eventueel de passagiers te bevrijden. 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten