Update controle- en betaalapparatuur in de ondergrondse parkeergarages van Stad Gent…

De software van de betaal- en controleapparatuur van de zeven ondergrondse parkeergarages van Stad Gent wordt op maandag 22 oktober en dinsdag 23 oktober 2018 grondig geüpdatet. Het gaat om de parkings Ramen, Reep, Savaanstraat, Sint-Michiels, Sint-Pietersplein, Tolhuis en Vrijdagmarkt. De parkings blijven open.

 

De software die de apparatuur aanstuurt wordt grondig aangepast zodat de slagbomen en de betaalautomaten nog beter functioneren. Tijdens de werken blijven de 3.200 ondergrondse parkeerplaatsen permanent beschikbaar. Wie de parkeergarage gebruikt kan lichte hinder ondervinden maar wordt geholpen door de bewakingsagenten.

Volg ons op :
error24
fb-share-icon0
Tweet 966
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten