Stad Gent solidair met slachtoffers Sulawesi…

De Stad Gent steunt de inzamelactie Indonesië 12-12 en schenkt 5.000 euro aan het consortium 12-12 voor de hulpverlening aan slachtoffers van de natuurramp in Indonesië.

 

Het consortium 12-12 wordt samengesteld op het moment van grote internationale rampen. Zeven grote organisaties bundelen dan hun krachten: Oxfam-Solidariteit, Caritas International, het Belgische Rode Kruis, Unicef België, Dokters van de Wereld, Plan International België en Handicap International.

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten