De Gensche Gazette maakt vorderingen…

Via Facebook is ook De Gensche Gazette een goed gelezen pagina, lezers en bezoekers linken dan door naar de website. Op 1 oktober onlangs geweest bestaan we 6 jaar en daar zijn we fier op.

Een tijd lang stond de hoofdredacteur Mario Callant alleen aan het roer tot er een nieuwe collega bestuurder aan de redactie stond namelijk Jos Billen. Samen sterk zeggen ze nu en dat merk je zo aan de statistieken op facebook, we hebben een bereik van +99% van bezoekers en lezers. De mond aan mond reclame doet goed zijn werk en de redacteurs zien het aantal graag stijgen. Zij verplaatsen zich dan ook met het openbaar vervoer maar soms ook met een eigen chauffeur dat graag klaar staat als het eens wat moeilijk is om het doel te bereiken met bus of tram. Veel mensen dachten toen dat het niet lang zou duren de inzet dat Mario toen deed maar hij hield vol en dat werpt natuurlijk zijn vruchten af. Ook dagelijks krijgen we heel wat mailtjes binnen in de redactie met uitnodigingen en of nieuws van de lezers. De redactie van vzw De Gensche Gazette staat altijd open voor reacties van lezers, adverteerders enz. Naast De Gensche Gazette maken we ook filmopnames van interviews die je dan kunt bekijken via TeeVeeGent 

Stof genoeg om te bewerken dus, het zijn twee bezige bijen Mario & Jos, want daarnaast werken ze beiden nog de reconstructie van de wereldtentoonstelling van 1913 , de website Expo Gent 1913

Met dit doel reizen ze het ganse land door naar archieven van de Expo, recent werden ze ontvangen op het paleis te Brussel waar ze exclusief de koninklijke archieven mochten induiken en alles digitaliseren.
We hopen dat we onze lezers nog lang mogen verwennen op onze website met nieuws van in en rond groot Gent.
Onze Facebook pagina

 

 

 

Volg ons op :
0
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten