Tuindagen van Beervelde

De Tuindagen in het Park van Beervelde, een grafelijk kasteeldomein in het hart van de Oost-Vlaamse Bloemenstreek, zijn met haar 230 exposanten en meer dan 20.000 bezoekers, op Europees niveau, een begrip geworden. Een schatkamer voor de meest veeleisende plantenliefhebber.
 
Beervelde biedt tevens aan zijn bezoekers, samen met een muzikale omlijsting, een ruime keuze op gebied van decoratie en antiek voor de tuin en zijn omgeving, ambachten, kinderanimatie, workshops en culinaire streekproducten die voor een harmonieuze totaalbeleving zorgen. 


 
Beervelde: een atmosfeer, een gezellige uitstap met vrienden of familie, een plaats waar twee keer per jaar tuinvrienden elkaar in een natuurlijke omgeving ontmoeten.
 
Heel bijzonder aan de Tuindagen is het thema dat telkens, zowel voor de organisatoren als voor veel exposanten, als inspiratiebron dient.
 
Deze herfsteditie heeft als thema “Reynaert”, bekend van het verhaal “Van den vos Reynaerde”.

 Het thema “Reynaert de vos”
 
• Op zaterdag en zondag “Het verhaal van Reynaert de vos in 9 stappen”, op geregelde tijdstippen worden deze stappen tot leven gebracht aan de hand van een verhaalverteller en middeleeuwse personages. • We zijn ook heel fier dat onze bloeiende gemeente Lochristi,  dit jaar voorzitter van het Intergemeentelijk Project Land van Reynaert, onze Tuindagen heeft uitgekozen voor hun slotevenement van het Reynaertjaar. Zij brengen de fototentoonstelling “Rossekoppen” (stand 620). Op dezelfde plaats kan je tevens proeven van de wijnen van Wijndomein Nobel en het Chrysantenbier MUM. • Vlaco viert 20 jaar thuiskringloop met 3 imposante insectenhotels dat elk een personage uit het verhaal voorstelt.
 
 
Special guests • Op zaterdag 13 oktober om 14h00 zal Angelo Dorny zijn achtste boek voorstellen “De Tuin op Tafel” (stand 502). Hij zal de hele dag workshops en lezingen geven. • Op zondag 14 oktober, van 14h00 tot 14h30, komt jeugdschrijver Marc de Bel vertellen over de alpaca’s en de vossen (stand 502). Daarna kan je hem alles vragen of jouw boek laten signeren, want deze bijzondere en beetje gekke schrijver blijft bij ons tot 16h30. 

Onze foto reportage
 

Volg ons op :
0

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten