Tijdens de vakantieperiode en weekends maken heel wat wandelaars en fietsers gebruik van het veer tussen Afsnee en de Assels. Een sanitaire voorziening voor deze wandelaars was broodnodig, om wildplassen tegen te gaan.

Nieuw openbaar sanitair aan Cultureel Centrum

Het openbaar sanitair zal geplaatst worden op de speelplaats van de voormalige school in Afsnee, waar zich nu een jeugdhuis en een cultureel centrum bevinden. Momenteel zijn er geen sanitaire voorzieningen in de buurt, wat er toe leidt dat wandelaars gaan wildplassen. Het sanitair zal bestaan uit één gewoon toilet, een toilet voor personen met een beperking, een luiertafel, een technische ruimte voor het cultureel centrum en een bergruimte voor het schoonmaakmateriaal. De bestaande luifel wordt hiervoor gesloopt. Er wordt met duurzame materialen een volledig nieuwe ruimte gebouwd.

Om de toiletten te spoelen en om te poetsen wordt gebruik gemaakt van regenwaterrecuperatie.

Praktisch

  • Start van de werken: 15 oktober 2018
  • Voorzien einde van de werken: maart 2019
  • Kostprijs (voorzien): 144.000 euro (incl. BTW)
  • Aannemer: Norbert Van de Walle bvba
  • Ontwerper: Buro C Architecten

 

 

Volg ons op :
0