Nieuwe jobsite voor Stad en OCMW Gent…

Om te solliciteren bij de Stad Gent of OCMW Gent hoeven kandidaten niet langer naar twee websites te surfen. De Stad en OCMW Gent komen onder één vlag naar buiten en hebben een nieuw, gemeenschappelijk jobplatform: jobs.gent.be. Ook jobs bij partnerorganisatie zoals de stedelijke musea of het sociaal verhuurkantoor zijn terug te vinden op de nieuwe jobsite.

 

Solliciteren bij de Stad of OCMW Gent wordt eenvoudiger. De diensten smelten hoe langer hoe meer samen en alle vacatures zijn vanaf nu dus ook op één jobsite terug te vinden: jobs.gent.be. Ook spontaan solliciteren kan. Via een persoonlijk profiel krijgt een kandidaat de jobs die hij interessant vindt meteen in zijn mailbox.

Recent werd de Stad Gent door het Randstad Employer Brandonderzoek verkozen als aantrekkelijkste werkgever van alle Vlaamse lokale besturen. Om hun imago van sterke, stabiele en zorgzame werkgever nog verder uit te bouwen, komen het OCMW en de Stad voortaan als één werkgever naar buiten om nieuwe medewerkers aan te trekken. Daarbij hoort een nieuwe jobsite en een nieuwe slogan. Ze doen dit onder het motto ‘Schitter voor Gent’.
 
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten