15 jaar Planeet Gent…

Tijdens ‘Planeet Gent’, op donderdag 11 oktober 2018, kunnen kinderen en jongeren uit de Gentse onthaalklassen voor nieuwkomers kennis maken met het ruime vrijetijdsaanbod van de stad. De jeugddienst en IN-Gent vzw organiseren in samenwerking met verschillende partners een dag boordevol workshops en activiteiten en dit reeds voor het 15de jaar op rij.

 

Gent heeft, onder andere door de UiTPAS met kansentarief, een ruim en toegankelijk vrijetijdsaanbod voor kinderen en jongeren. Als anderstalige nieuwkomer is het niet evident om de weg te vinden binnen dit aanbod.

Daarom organiseren de jeugddienst en IN-Gent vzw in samenwerking met verschillende partners een dag boordevol workshops en activiteiten en dit reeds voor het 15de jaar op rij. Alle leerlingen uit de Gentse onthaalklassen voor nieuwkomers (OKAN) kunnen op donderdag 11 oktober een ganse dag kennis maken met verschillende sport- en vrijetijdsverenigingen uit het Gentse.
 
 
Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten