Stad Gent verhoogt frequentie wandelbus vanaf oktober…

Op iets meer dan één jaar tijd maakten meer dan 100.000 mensen gebruik van de wandelbus. De Stad Gent verhoogt daarom vanaf oktober de frequentie van het elektrische busje. Vooral na 18 uur zal dit verschil merkbaar zijn.

 

Dat de wandelbus een groot succes is, valt af te lezen uit de meest recente gebruikersaantallen. Op iets meer dan één jaar tijd vervoerde het elektrische busje al meer dan 100.000 mensen. Door dit grote succes beslist de Stad Gent om vanaf oktober 2018 het milieuvriendelijke elektrische voertuigje nog frequenter te laten rijden in het Gentse autovrije gebied. Vooral na 18 uur zal dit verschil merkbaar zijn.

Praktisch

Van maandag tot en met zaterdag (eveneens op koopzondagen) zal het busje vanaf 1 oktober om het kwartier rijden tussen 11 uur ’s ochtends en 18 uur in de namiddag. Van 18 uur tot 23 uur zal het busje vanaf oktober om de 25 minuten passagiers vervoeren. Een verhoogde frequentie betekent dat alle Gentenaars en specifiek mensen die minder goed te been zijn het voertuig nog meer zullen kunnen gebruiken.

Nieuwe flyer

Deze wijzigingen worden opgenomen in een nieuwe flyer die bij het Mobiliteitsbedrijf en de Dienst Toerisme te verkrijgen is. Een gedetailleerd kaartje van de route die de wandelbus volgt, vindt u terug op de achterzijde van die flyer.

 

 

Volg ons op :
%d bloggers liken dit:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten